Hoofdmenu

Foutmelding

  • Deprecated function: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in require_once() (regel 17 van /srv/home/assurantieenadvieskantoormalde/domains/assurantieenadvieskantoormalden.nl/htdocs/www/sites/all/libraries/htmlpurifier/library/HTMLPurifier.auto.php).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2404 van /srv/home/assurantieenadvieskantoormalde/domains/assurantieenadvieskantoormalden.nl/htdocs/www/includes/menu.inc).

Onbezorgd uw koffers pakken

Drie weken naar de Dordogne, een lang weekend Barcelona of een maand rondtrekken in de States, we gaan steeds vaker op vakantie. Als u écht onbezorgd uw koffers wilt pakken, is het verstandig van tevoren een goede reisverzekering te sluiten.

Echt nodig? Het eerste risico waar mensen vaak aan denken is dat van diefstal. Maar als dat het enige was, is een reisverzekering niet altijd nodig. Want een nieuwe zonnebril of fotocamera kunt u zich waarschijnlijk wel veroorloven. Maar wat als u in het ziekenhuis belandt? In sommige landen zijn de tarieven veel hoger dan in Nederland en die kosten worden lang niet altijd vergoed door de basisverzekering. Denk ook aan de hoge kosten die gelden als u terug moet worden vervoerd naar Nederland, bijvoorbeeld met een gipsvlucht. Wanneer u gaat skiën is het overigens belangrijk dat u ervoor kiest om het wintersportrisico mee te verzekeren.

Altijd verzekerd! Als u per jaar meerdere keren met vakantie gaat, is een continu-reisverzekering al snel goedkoper. Die biedt het hele jaar dekking en u hoeft dan niet steeds opnieuw een verzekering af te sluiten. U kunt er desgewenst een annuleringsdekking in meenemen.

Wij kunnen u uitstekend adviseren om het juiste pakket af te sluiten. Neemt u contact op met.ons om dit snel te regelen.