Hoofdmenu

Foutmelding

  • Deprecated function: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in require_once() (regel 17 van /srv/home/assurantieenadvieskantoormalde/domains/assurantieenadvieskantoormalden.nl/htdocs/www/sites/all/libraries/htmlpurifier/library/HTMLPurifier.auto.php).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /srv/home/assurantieenadvieskantoormalde/domains/assurantieenadvieskantoormalden.nl/htdocs/www/includes/menu.inc).

Levensverzekering

In het leven lopen we veel risico, bijvoorbeeld bij overlijden van een van de partners.
Een levensverzekering geeft dekking bij een hypotheek, de lasten kunnen dan bijvoorbeeld door de overblijvende partner vaak niet meer opgebracht worden, zodat een risicoverzekering eigenlijk nodig is.
Zeker bij een jong gezin is het aan te bevelen dat er een levensverzekering wordt gesloten. Bij overlijden van een van de ouders is er dan in de regel minder inkomen, terwijl de zorg en de kosten voor de kinderen doorloopt.
De overblijvende ouder kan dan in financiƫle problemen geraken. Een levensverzekering kan voor verschillende periodes afgesloten worden, bijvoorbeeld 20, 25 of 30 jaar en kan ieder moment bijgestuurd bij een veranderde gezinssituatie.
Er zijn tal van mogelijkheden, laat u door ons hierover adviseren.