Hoofdmenu

Foutmelding

  • Deprecated function: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in require_once() (regel 17 van /srv/home/assurantieenadvieskantoormalde/domains/assurantieenadvieskantoormalden.nl/htdocs/www/sites/all/libraries/htmlpurifier/library/HTMLPurifier.auto.php).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2404 van /srv/home/assurantieenadvieskantoormalde/domains/assurantieenadvieskantoormalden.nl/htdocs/www/includes/menu.inc).

De Goudse

De Goudse bestaat al jaren als onafhankelijk familiebedrijf en werkt nog steeds vanuit het ondernemershart. De Goudse is sterk in een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen: o.a. schade-, zorg-, inkomens-, en levensverzekeringen. Wij werken met onafhankelijke adviseurs en benaderen deze persoonlijk. Onze producten worden altijd afgestemd op de huidige en toekomstige situatie van de particulier en of ondernemer. Wij hanteren uitstekende voorwaarden en scherpe premies, dus zeker een goede reden om uw financiële producten en verzekeringen onder te brengen bij de Goudse.