Hoofdmenu

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2404 van /srv/home/assurantieenadvieskantoormalde/domains/assurantieenadvieskantoormalden.nl/htdocs/www/includes/menu.inc).

Maatschappijen

Er zijn erg veel aanbieders op het gebied van verzekeringen. Elke maatschappij heeft daarbij zijn eigen voorwaarden en combinatieaanbiedingen. Het is vaak erg tijdrovend om dit als consument helemaal uit te zoeken. Het uitgangspunt van Assurantie- en advieskantoor Malden is het samenstellen van een voorstel van een verzekeringspakket van de aanbieders die het beste bij u passen. Hieronder volgt een overzicht van de verschillende aanbieders die meegenomen worden in de overwegingen:

London Verzekeringen

London Verzekeringen heeft al ruim 150 jaar ervaring op de Nederlandse verzekeringsmarkt. De maatschappij is een dochter van de Allianz Groep, een zeer grote internationale verzekeringsmaatschappij. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en het bedrijf heeft rond de 175 werknemers.

Delta Lloyd

De voorloper van de Delta Lloyd Groep, de Hollandse Sociëteit van Levensverzekeringen, is opgericht in 1807. In 1967 ging de Hollandse Sociëteit van Levensverzekeringen samenwerken met de Amsterdamse Maatschappij van Levensverzekeringen onder de naam Delta. In 1969 fuseerde Delta met Nedlloyd (weinig bekende officiële naam: "Nederlandsche Lloyd") tot Delta Lloyd.

De Goudse

De Goudse bestaat al jaren als onafhankelijk familiebedrijf en werkt nog steeds vanuit het ondernemershart. De Goudse is sterk in een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen: o.a. schade-, zorg-, inkomens-, en levensverzekeringen. Wij werken met onafhankelijke adviseurs en benaderen deze persoonlijk.

Allianz

Voor elke reis een passende reisverzekering. Bij de voorbereiding van uw reis of vakantie mag een goede verzekering niet ontbreken. Bij Allianz Global Assistance bent u voor het verzekeren van uw vakantie of reis aan het juiste adres. Al meer dan 60 jaar is Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar én hulpverlener ter wereld.