Hoofdmenu

Foutmelding

  • Deprecated function: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in require_once() (regel 17 van /srv/home/assurantieenadvieskantoormalde/domains/assurantieenadvieskantoormalden.nl/htdocs/www/sites/all/libraries/htmlpurifier/library/HTMLPurifier.auto.php).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /srv/home/assurantieenadvieskantoormalde/domains/assurantieenadvieskantoormalden.nl/htdocs/www/includes/menu.inc).

Gezins-, kinder- of persoonlijke ongevallenverzekering

Gezinsongevallen:

Vergroot uw financiële zekerheid voor uw gezin.
Wist u dat een op de zeven mensen jaarlijks betrokken raakt bij een ongeval? Meer dan de helft daarvan vindt plaats in en om het huis.
Een ongeval kan u niet alleen lichamelijk maar ook financieel behoorlijk verzwakken. Door een terugval in uw inkomen of bijvoorbeeld door investeringen in noodzakelijke aanpassingen in uw woning. Deze verzekering geeft u extra financiele zekerheid bij blijvende invaliditeit of overlijden.
Zeer bijzonder is het dat u kunt kiezen voor een stijgende invaliditeitsuitkering. Hierbij gaat de uitkering sterk omhoog naarmate de graad van invaliditeit toeneemt. Bij volledige invaliditeit ontvangt u zelfs 350% van de verzekerde som. Dat geldt zowel voor ouders als voor kinderen.
Een unieke ongevallenverzekering tegen een geringe premie.

Kinderongevallen

Een verzekering voor kinderen t/m 20 jaar of studerend t/m 27 jaar.
Uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden ten gevolge van een ongeval.
Zoals, amateursporten, bergsporten, onlusten waarbij het kind onvrijwillig betrokken raakt.
Bovendien vergoeding tandheelkundige en medische hulp tot € 908,--.
Diverse pakketten mogelijk.

Persoonlijke ongevallenverzekering

Bij blijvende invaliditeit of overlijden krijgen u of uw nabestaanden te maken met kosten die door andere verzekeringen niet gedekt zijn. Het bedrag dat u op grond van de persoonlijke ongevallenverzekering ontvangt, maakt het mogelijk als speciale huisvesting of een aangepast vervoermiddel te bekostigen, of aanschaf van hulpmiddelen.